17 december 2020

Inspired

Waarom Inspired?

“…Omdat ik niet meer gevangen wil worden in een “hokje”, ik mensen wil inspireren de beste versie van zichzelf te worden, diereigenaren wil helpen hun dier de gelegenheid te geven de beste versie van zichzelf te worden, wil inspireren in general, en omdat wat ik te bieden heb heel breed en divers is.. Het leven speelt zich immers niet af binnen strakke lijntjes/kaders…”
Ik vertel erover op de pagina Over NanetN Inspired en mij.
Vrij, niet in een “hokje” gevangen, geen label op wat ik doe.
Hoe breed en divers? Kijk eens bij de prachtige Gedenkitems voor Dier en Mens of de geboetseerde, gegoten of uitgesneden (Geur-)Kaarsen d
ie ik volledig met de hand zelf maak.

“Inspired” mag groeien en ontwikkelen en zal daarom steeds in beweging zijn. Zeker is dat mijn basis het werken met dier én mens blijft: Samen in Verbinding en Balans, Begrip voor elkaar, liefdevol en fijn samen ZIJN; Mens en Dier. Ik doe dit onder andere door Energetisch werk, werken met Edelstenen, Dier-Mens communicatie, Workshops voor Mens & Dier en Cursussen. Ook het maken van gedenk items voor Dier en Mens is een vast onderdeel van wat ik doe.

Met mijn Quotes, overpeinzingen en andere stukken die ik schrijf -gebaseerd op ervaring en of studie die ik gevolgd heb- probeer ik (hoog sensitieve) mensen te inspireren en aan te zetten tot “anders denken over hetzelfde”. Om op die manier de belevingswereld te vergroten en een zoektocht naar- en eren van -het innerlijke ZELF te stimuleren. Je vind ze terug in dit Album op mijn Facebookpagina voor Mensen maar ook op mijn Facebookpagina voor Dieren en op Instagram.

error: zie Diclaimer!