21 maart 2016

Over NanetN Inspired en mij

DE NAAM:
In 2016 startte ik als Dierentolk met het helpen van dier en mens voor meer begrip en minder problemen tussen dier en mens. Ik begon mijn praktijk als “Dima Mojela”, een naam die mijn huisdieren (voornamelijk als engeltjes) mij ingaven. Al snel kwam de behoefte meer voor dieren te kunnen doen. “Helende handen” was voor mij geen onbekend fenomeen maar ik wist lange tijd niet hoe dit vorm te (willen) geven. Ik volgende scholing tot Energetisch Dierentherapeut. Vervolgens kwam het werken met edelstenen en het ondersteunen en inzicht geven als ervaringsdeskundige m.b.t. hoog sensitiviteit erbij. Nu ook de laatste van de Dima Mojela-clan haar reis naar het eeuwige heeft voltooid en er steeds meer roep en vraag is naar werken met mensen, met hoog sensitiviteit en edelstenen is het tijd om op eigen benen te staan en onder mijn eigen naam verder te gaan. Zo is NanetN ontstaan. Waarom “Inspired”?: Omdat ik niet meer gevangen wil worden in een “hokje”, ik mensen wil inspireren de beste versie van zichzelf te worden, diereigenaren wil helpen hun dier de gelegenheid te geven de beste versie van zichzelf te worden, wil inspireren in general, en wat ik te bieden heb heel breed en divers is. Het leven speelt zich immers niet af binnen strakke lijntjes/kaders.

MISSIE:
De liefde voor dier en mens, en een diep gewortelde passie bij te dragen aan het welzijn van dieren (ontstaan door uiteindelijk te omarmen wat mij zo eigen is) hebben mij er toe gebracht dieren en eigenaren op deze manier te willen helpen.
Ook menselijk gedrag, welzijn, hoog sensitiviteit en hoe mensen zelf hun welzijn beïnvloeden en kunnen beïnvloeden is vanuit mijn SPW-achtergrond een passie en heeft zijn plek in wat ik doe gevonden.
De heerlijk zachte helende werking van edelstenen en kristalen is momenteel bij alles wat ik doe een waardevolle aanvulling en zal uiteindelijk zijn juiste vorm vinden binnen de praktijk.
Wetende wat het is niet je hart te kunnen volgen door geldgebrek heb ik er voor gekozen om tegen onkostenvergoeding te werken. Dit betekent dat ik voor iedereen toegankelijk ben en ook dat het niet  gratis is. Er is echter geen enkele sprake van winst. Meer info vind u hier.

DOEL:
Mens en Dier e/o met zichzelf meer in balans. Vinden van je natuurlijke flow, je kern- behoeften en -zijn.

NB: Let wel; ik ben geen arts, therapeut (anders dan energetisch dierentherapeute), dierenarts, gedragsdeskundige e/o trainer. Bij ernstige problemen dient uiteraard altijd eerst een (dieren-)arts e/o (gedrags-) deskundige geconsulteerd te worden. Ik ben “slechts” het doorgeefluik in het spel tussen het hele diepe oer -het krachtige van moeder aarde- en het hogere> -de engelen zo u wilt-.  Een voeler en vertaler. Desalniettemin zijn consulten, behandelingen, workshops en cursus zeer effectief gebleken en als zodanig ervaren.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen middels het Contactformulier of door te bellen met 06. 45897068. Rechtstreeks mailen mag ook: info@nanetn-inspired.nl

Op de hoogte blijven van nieuwtjes en leuke weetjes? Volg ons op Facebookpagina voor Mensen en Facebookpagina voor Dieren en op Instagram 

error: zie Diclaimer!