25 maart 2016

Ervaringen en Voorbeelden

Een aantal voorbeelden van energetische behandelingen, behandelingen met edelstenen, dierentolkconsulten en workshops in beeld:
(!Ik werk met/voor álle dieren en mensen!)

Casussen uit de afbeelding: Herplaatsers, Trauma, Veiligheid, Grenzen, Leven & Samenleven, Nieuw in de roedel/de groep, Angst voor menselijke aanraking, Plaskater, Samen sterven, Nieuwsgierigheid van de eigenaar, Je plek in de roedel, “Afspraken maken” over ouderdomsincontinentie, Roedelharmonie, Fysiek balans bij klachten d.m.v edelstenen, Mogen waarschuwen voor het afscheid, Gedrag, Onverklaarbare gebrek aan eetlust etc. Ook workshops: “Verbinding vanuit Balans en Ontstaan”, “(uit de) Weerstand” en HSP-Workshop “Ont-moeting met Jezelf”.

(het lijkt erop dat een aantal linken het op smartphone niet doen, wellicht lukt het op laptop/computer net als hier, wel) ik probeer dit zsm op te lossen) Reacties van eigenaren van behandelde e/o getolkte dieren zijn o.a. te vinden onder deze link deze link deze link deze link. Op de Facebookpagina MensFacebookpagina Dier en op Instagram worden regelmatig nieuwe updates geplaatst hoe klanten de (effecten van) behandeling of een contact ervaren.

In dit Facebookbericht RMH geef ik u een kijkje achter de schermen bij een energetische behandeling waarbij vrijwilligheid vanuit het dier de sleutel is tot het plezierig kunnen behandelen en het even plezierig kunnen ondergaan van een behandeling. Hoe de workshop Verbinding en Balans vanuit Ontstaan samen komt met een real life behandeling.

Een inkijkje in mijn rol als dierentolk tijdens het geconfronteerd worden met een dilemma en vervolgens het doen van een telepathisch consult (vermissing dier), vind u hier

Bewezen succesvol in mijn persoonlijke manier van werken is het tolken en behandelen van herplaatste dieren, communicatie-/socialisatie-dilemma’s, het opnieuw moeten leren en durven aarden van herplaatste dieren. Evenals de E.F.T. Methode (zie Over NanetN Inspired en mij).

Dan zijn er natuurlijk nog mijn eigen dieren zoals ze in mijn leven voorbij gekomen zijn. Helaas vaak met een medisch dossier.
Soms heeft het “waarom” dieren met bepaalde problemen juist bij die éne eigenaar terecht komen, te maken met een overeenkomst tussen die eigenaar en dat dier. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een levensles waar je je bewust van mag worden. Zo ook bij mij, daarover vertel ik in dit facebookbericht
Een andere levensles kreeg ik van mijn toen nog heel jonge hond die destijds uit het leven gerukt dreigde te worden door een nog niet ontdekte/gediagnostiseerde auto-immuun ziekte. In deze bijzondere situatie bleek achteraf zijn lijden zelfs een waarschuwing m.b.t. een medische situatie waar ik zelf in zit. Hij koos ervoor mij bewust te maken, de weg te wijzen, vervolgens samen te werken in het ontvangen van de juiste hulp. Ruim 5 jaar na zijn eerste diagnose hebben we alsnog de strijd tegen zijn ziek-zijn moeten opgeven. Er waren in de loop der jaren problemen bij gekomen die zich maar niet in een diagnose lieten vangen. Daardoor bleek het vinden van een passende behandeling niet mogelijk. In wat hij er uiteindelijk bij gekregen heeft is hij zelf tot op heden een gesloten boek gebleven. Hoe moeilijk en frustrerend ook, ook dat mag de keuze van een dier zijn. Uiteindelijk hebben we er samen voor gekozen dat het leven op aarde, in zíjn lichaam, niet meer voor hem bestemd was. Toch heeft zowel energetisch werk als ondersteuning met edelstenen hem van tijd tot tijd verlichting gebracht, en heeft hij mij leren zoeken naar “hoe dan wel” als het op de meest logische wijze niet lukken wil. In dit specifieke facebookbericht vertel ik meer over zijn en ons proces voor en na de éérste diagnose. Slechts twee van de vele huisdieren die in mijn leven passeerden of nog aanwezig zijn.

Zowel de dieren die zijn overgegaan als de dieren die nog bij mij wonen hebben verschillende manieren van communiceren. Soms moeilijk te doorgronden, soms heel open. Allen brengen zij een wijze levensles die me soms tijdens het leven van het dier duidelijk wordt, soms pas daarna.

error: zie Diclaimer!