21 maart 2016

Dankbaar

…voor hun steun en hulp tijdens mijn “journey”;

Uiteraard de dieren die op mijn pad mochten komen.
Om me iets duidelijk te maken, me iets te vragen/verzoeken, me een levensles mee te geven, of om me bij te staan op mijn levenspad. Één prachtig voorbeeld van een levensles, een spiegel die me werd voorgehouden door mijn eigen hond m.b.t. mijn eigen gezondheid, wil ik graag uitlichten. De moeite van het lezen waard!

Iedereen bij wie ik mooie en leerzame cursussen, workshops, etc. mocht volgen en een ieder met wie ik prachtige ervaringen mocht opdoen/uitwisselen.

Lieve directe en indirecte collega’s dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen.

Iedereen die geholpen heeft met het opbouwen van de website, tekst reviews, en iedereen die onderdeel was van de vele creatieve brainstormmomentjes, of op andere wijze heeft bijgedragen aan wat ik nu doen mag. Dank je wel!

error: zie Diclaimer!