21 maart 2016

Dankbaar


…voor hun steun en hulp tijdens mijn “journey”;

Uiteraard de dieren die op mijn pad mochten komen.
Om me iets duidelijk te maken, me iets te vragen/verzoeken, me een levensles mee te geven, of om me bij te staan op mijn levenspad. Één prachtig voorbeeld van een levensles, een spiegel die me werd voorgehouden door mijn eigen hond m.b.t. mijn eigen gezondheid, wil ik graag uitlichten. De moeite van het lezen waard!

Iedereen bij wie ik mooie en leerzame cursussen, workshops, etc. mocht volgen en een ieder met wie ik prachtige ervaringen mocht opdoen/uitwisselen. 

Mijn geweldige collega Sonja. Nog altijd dankbaar dat ik je op de opleiding heb leren kennen en dat we samen heerlijk kunnen sparren, brainstormen en feedbacken over ons vak.

Iedereen die geholpen heeft met het opbouwen van de website, tekst reviews, en iedereen die onderdeel was van de vele creatieve brainstormmomentjes.

error: zie Diclaimer!