10 december 2020

Mens

* Workshop “Een ontmoeting met Jezelf”
Individueel, 1 dagdeel (zonder dier)

Hoe blijf je bij je zelf, zonder dat je steeds ruis toelaat, jouw doel laat vertroebelen? Hoe zet je jezelf terug op het pad wat je eigenlijk ooit gekozen had en hoe voorkom je dat ruis je er weer vanaf trekt? De handvatten liggen in/bij jezelf, ik help je ze te vinden. Omdat we best diep gaan en het intensief en persoonlijk kan zijn geef ik deze workshop alleen individueel. Toch werken we praktisch en hanteerbaar. Natuurlijk verander je in 1 workshop/middag niet je hele leven maar het opent de ogen, geeft je handvatten en een rustpunt in jezelf om naar terug te keren. Je staat weer dichter bij jezelf, bent weer meer verbonden met je doel en raakt je bewust van wat jou doet afdwalen en hoe dit te voorkomen. Vervolg mogelijk. Het traject “Change you Mindset” kan een prima verdieping en praktijktraining zijn op deze workshop. Mail gerust als je vragen hebt of deze workshop wilt volgen. Wanneer de tijd daar is zal ik ook op coachende wijze, naast de workshop, mens en dier (ja, dieren kunnen ook hoog sensitief zijn!) gaan ondersteunen bij hoog sensitiviteit.

* Energetische Ondersteuning:
Tijdens mijn scholing tot Energetische Dierentherapeute is “de mens” ook ruim aan bod gekomen. Bovendien beperkt energie zich niet tot het behandelen van dieren. Daarom biedt ik combibehandelingen dier-mens aan (zie). Ook doe ik licht energetisch werk bij mensen m.b.t. het opsporen en opheffen van blokkades. De edelstenen-/kristallen behandeling zoals hieronder beschreven is bijna altijd in combinatie met een energetische behandeling.

* Edelstenen-/Kristallen:

Edelstenenbehandeling voor jezelf (e/o je dier in aangepaste vorm).
Deze behandeling heb ik zelf ontwikkeld en is gericht op het opsporen van blokkades veroorzaakt door (oud) zeer en eventuele daarbij horende angst. Beide hebben (uiteindelijk) ook weer fysiek/mentaal gevolgen. Daar waar nodig creëren we inzicht in hoe het zou zijn als je dat zeer/die angst los laat. Met behulp van edelstenen spreken we het onderbewuste aan en laten dit spreken. Tenslotte zit daar de (fysieke) wijsheid van de mens. Blokkades, angsten, onzekerheden; waar komen ze vandaan en wat doen ze met jou en met je lijf. Onderzoeken wat er met je gebeurt als je er voorbij kunt zien. Begeleiding bij het loslaten van deze blokkades, onzekerheden, angsten en al wat je tegenhoudt volledig in het nu te leven, jezelf te zijn en te genieten. Cliënten zeiden hierover: Recensie  en Recensie 

Voor mij als behandelaar is het een hele grote en fijne verrassing hoe het mogen en kunnen ontwikkelen van deze behandeling op mijn pad is gekomen en hoe goed hij bij cliënten aanslaat. Ook het zeer langdurige effect ervan is positief verrassend. Er was destijds een soort van automatische NOODZAAK deze behandeling te creëren en wat ben ik dankbaar dat dit me gegeven is. Ook hierin ben ik mij meer aan het bekwamen.

* Workshop “Weerstand”
Anders omgaan met WEERSTAND (uit de weerstand komen/blijven Mens én Dier);
Gevoelens hebben een grote rol in de relatie met anderen (mens én dier) en dus ook weer met onszelf.
Wat is weerstand? Ook een gevoel! Heftig of mild? Kort durend of doorsijpelend? Waar wordt het door veroorzaakt? Welke invloed/wat voor gevolg heeft het?
Wat roept nou weerstand op bij jou, wat roept weerstand op bij je dier, en welke reactie hoort daarbij in jullie of jouw specifieke situatie? Hoe kun je dat anders doen? Hoe kun je zoveel mogelijk uit de weerstand blijven en meer in verbinding komen, meer in balans? Want ook milde weerstand geeft zowel op korte als op lange termijn een onprettig gevoel en ongewenst resultaat.
NB: wanneer sprake van (zeer) ernstige weerstand (mens of dier) wordt het meer een gedragsdeskundig gebied, voor hulp daarbij zijn andere professionals.

error: zie Diclaimer!