17 december 2020

Inspired

Waarom Inspired…?

…Omdat ik niet meer gevangen wil worden in een “hokje”. Het leven speelt zich immers niet af binnen strakke lijntjes/kaders…” Wat ik te bieden heb is breed en divers en toch met samenhang. Vrij, niet in een “hokje” gevangen, geen afgekaderd label op wat ik doe. Meer hierover op de pagina  Over NanetN Inspired en mij.

“Inspired” mag groeien en ontwikkelen en zal daarom steeds in beweging zijn. Zeker is dat mijn basis het werken met dier én mens blijft: Samen in Verbinding en Balans, Begrip voor elkaar, liefdevol en fijn samen ZIJN; Mens en Dier. Ik doe dit onder andere door Energetisch werk, werken met Edelstenen, Dier-Mens communicatie, Workshops voor Mens & Dier en Cursussen. Ook het maken van gedenk items voor Dier en Mens is een vast onderdeel van wat ik doe. Verder verdiep ik me graag in sensitiviteit, intelligentie, trauma en gedrag van dieren, m.n. honden.

Inspired omdat ik mensen wil inspireren de beste versie van zichzelf te worden, diereigenaren helpen hun dier de gelegenheid te geven de beste versie van zichzelf te worden. Dat allereest en bovenal. Dierwelzijn en de relatie tussen mens en dier (welke op zijn beurt weer een grote invloed heeft op dat zelfde dierenwelzijn) Dat is wat ik doe en wie ik ben! En waar leven begint, eindigt het uiteindelijk ook weer. Hoe waardevol betekenisvol afscheid nemen is, heb ik zelf meermaals mogen ervaren. Dat is waarom Rauw Hart Gedenkitems voor Dier en Mens ontstaan is. Een gekoesterde, betekenisvolle creatieve uitlaatklep voor mij.

Daarnaast wil ik inspireren in general. O.a met mijn Quotes, overpeinzingen en andere stukken die ik schrijf -gebaseerd op ervaring en of studie die ik gevolgd heb-. Zo probeer ik (hoog sensitieve) mensen te inspireren en aan te zetten tot “anders denken over hetzelfde”. Om op die manier de belevingswereld te vergroten en een zoektocht naar- en eren van -het innerlijke ZELF te stimuleren. Je vind ze terug in dit  Album op mijn Facebookpagina voor Mensen en op mijn Facebookpagina voor Dieren en op Instagram.

(Geur-)KAARSEN:
De innerlijke mens verwennen, genieten van zacht licht en heerlijke bij heling ondersteunende geuren. Wat is nu fijner dan dat en wat is fijner licht als kaarslicht?

Daarom maak ik heel soms geboetseerde rozen kaarsen in verschillende kleuren, uni of mix. Met of zonder (uiteraard goede kwaliteit) essentiële olie en geurkaarsen in pot gegoten, zie (facebook) Album met een mooie beschrijving over wat de gebruikte olie voor je zou kunnen doen. All hand Made dus One Off A Kind. Voor mij een creatieve uiting om het hoofd leeg te maken.

Via mail, pb of tel. kun je aangeven wat je wensen zijn.

 

 

error: zie Diclaimer!