28 maart 2016

Wie ben ik

Mijn naam is Nanet, geboren in 1973.
Na de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk ruim 18 jaar werkzaam geweest in de begeleiding van verschillende doelgroepen. Toen kwam de behoefte het roer om te gooien, dichter bij mezelf te komen en nog meer vanuit mijn hart te gaan leven. Vele cursussen, trainingen en opleidingen verder ben ik inmiddels ervaren dierentolk, en sinds juli ´20 gediplomeerd energetisch dieren therapeute mét specialisatie (zie Scholing). “Werk” dat mij, als hoog sensitief persoon, past als mijn eigen huid. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van hoog sensitiviteit. Daarnaast ben ik mij aan het verdiepen in edelstenen- en kristal therapie. Ik woon in Midden Drenthe samen met mijn hond, en een heleboel dierenzieltjes die inmiddels in de hemel wonen. Mijn basis en houvast als mens vind ik in de eeuwenoude natuurreligie, echter ik ben nuchter van aard en volledig aanwezig in het nú.
Op de pagina Ervaringen en Voorbeelden en op de Facebookpagina en Instagram vindt u voorbeelden van mijn werk en geef ik in verschillende berichten een inkijkje in het proces wat ik heb doorgemaakt van “niet willen maar toch zijn” naar “zijn en omarmen”. Over dilemma’s en het steeds weer van “mijn pad” afwijken. Over ervaringen m.b.t. de relatie tussen gezondheid, welzijn en gedrag van een eigenaar op dat van (huis-)dieren en vice versa. En uiteindelijk het tot stand komen van de praktijk.
In dit Facebookbericht  vertel ik over mijn eerste bewust gekozen ervaring met het telepathisch communiceren met dieren van anderen. En in dit Facebookbericht
neem ik u mee in een kijkje achter de schermen; hoe de workshop die ontstaan is uit de behoefte dieren vrijwillig een behandeling te laten ondergaan, het cirkeltje uiteindelijk rond maakt tijdens een energetische behandeling die ik geven mocht. Voor meer ervaringen, zie Ervaringen en voorbeelden
Verder schrijf ik inspirational quotes (u vindt ze in het quote Album) en korte -semiautobiografische- verhalen. Een ander stuk creativiteit kan ik dankbaar kwijt in Rauw Hart gedenk items voor Dier en Mens, zie ook o.a. dit close ups album  (facebook) en dit overige items album  en het boetseren en gieten van (geur-)kaarsen (u vindt ze in dit foto Album)

error: zie Diclaimer!