29 april 2016

Nieuws

* 28/3/22 (vooralsnog tijdelijke) Wijziging: Alleen nog energetische (combi) behandelingen én dierentolkconsulten aan huis of via whatsapp-videobellen. Dus niet meer volledig op afstand via e-consult. Bij deze interactieve manier alleen nog verslag achteraf op verzoek. Workshops, Cursus, Behandelingen m.b.v. Edelstenen gaan onveranderd door. Indien U corona gerelateerde klachten heeft en een aan huis afspraak neem dan contact op om deze te verzetten.

* Update mrt ’22:
– Aan huis consulten en behandelingen zijn weer mogelijk. Een gezicht erbij is vaak gewoon fijn. En vaak heeft een aan-huis-consult meerwaarde.
– Aannemelijk is dat corona nog enige tijd onder ons zal zijn. De mogelijkheid om te whats-app videobellen (dier & mens) blijft dan ook voorlopig. Zo is er toch een persoonlijker contact, en enigszins de mogelijkheid tot interactie en het peilen van reactie (zoals ook bij een aan-huis-consult).
Wanneer u belangstelling heeft voor deze mogelijkheid geeft u dit aan bij het aanvragen van een behandeling.
– De workshops “Verbinding vanuit Balans en Ontstaan” en “Een ontmoeting met jezelf” kunt u weer aanvragen. Met de lente gearriveerd kan er daarvoor weer meer in de buitenlucht gewerkt worden.
– De cursus “Change Your Mindset” kan gewoon doorgang vinden.
NB: We blijven graag voorzichtig: heeft u corona gerelateerde klachten en een afspraak aan huis gepland, neem dan contact op om deze te verzetten.

Een consult/behandeling aanvragen of opgeven voor de workshops/cursus? Stuur een mail naar info@nanetn-inspired.nl, bellen mag ook naar 06. 45897068 dan kunnen we bespreken wat wenselijk en mogelijk is.

* ROUWEN OM EEN DIER: Ik schreef er een artikel over. Dit kunt u terug vinden onder deze link .

* Juli ’20: Na behoorlijk wat tegenslagen in mijn privéleven die voor de nodige vertraging hebben gezorgd toch met trots mijn studie tot Energetisch Dieren Therapeute (incl. specialisatie) afgerond. Er is weer ruimte voor nieuwe uitdagingen. Een mens is immers nooit uitgeleerd!

* Een uitgebreide impressie van wat ik doe als dierentolk en energetisch dierentherapeute en bijkomende activiteiten vind u hier: Impressie in Beeld en Tekst . Een korte impressie vindt u onder deze link

* Vanaf 1 januari 2020 werk ik met vooruit betaling. Zie voor meer info de Algemene Voorwaarden.

* U kunt ook bij NanetN Inspired terecht voor edelstenen behandeling voor uzelf e/o uw dier, en voor verschillende workshops en cursussen voor uw zelf en samen met uw huisdier

* NanetN Inspired zal van tijd tot tijd op een beurs te vinden zijn. Dit wordt altijd via facebook, instagram en op deze site aangekondigd

* U vindt NanetN Inspired ook op Instagram

* Mei 2017: Inmiddels geslaagd voor het examen energetisch dierbehandelaar en begonnen met de specialisatie tot energetisch dierentherapeute. Wanneer u een behandeling wilt voor uw dier kunt u mij een berichtje sturen via het Contactformulier op deze site of via een mailtje naar info@nanetn-inspired.nl. U kunt mij ook telefonisch bereiken op nummer: 06. 45897068

error: zie Diclaimer!