17 december 2020

Inspiratie

Waarom Inspired?

“…Omdat ik niet meer gevangen wil worden in een “hokje”, ik mensen wil inspireren de beste versie van zichzelf te worden, diereigenaren wil helpen hun dier de gelegenheid te geven de beste versie van zichzelf te worden, wil inspireren in general, en omdat wat ik te bieden heb heel breed en divers is.. Het leven speelt zich immers niet af binnen strakke lijntjes/kaders…”
Ik vertel erover op de pagina Over NanetN Inspired en mij.  Vrij, niet in een “hokje” gevangen, geen label op wat ik doe. Hoe de invulling er precies uit zal gaan zien mag groeien en ontwikkelen en zal daarom steeds in beweging zijn. Zeker is dat mijn basis het werken met dier én mens blijft in de vorm van Energetisch werk, werken met Edelstenen, Dier-Mens communicatie, Workshops voor Mens & Dier en Cursussen.

Met mijn Quotes, overpeinzingen en andere stukken die ik schrijf -gebasseerd op ervaring en of studie die ik gevolgd heb- probeer ik (hoog sensitieve) mensen te inspireren en aan te zetten tot “anders denken over hetzelfde”. Om op die manier de belevingswereld te vergroten en een zoektocht naar- en eren van -het innerlijke ZELF te stimuleren. Je vind ze terug op mijn Facebookpagina voor Mensen en Facebookpagina voor Dieren en op Instagram.

Het maken van (geur-)kaarsen is een heerlijke aanvulling waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. En waarmee ik de innerlijke mens blij kan maken met een origineel zelfgemaakt one-off-a-kind natuurlijk (desgewenst heerlijk geurend) lichtje.

error: zie Diclaimer!